Moncler Herre Udsalg Billig 2016 Fahsion Moncler Amiens Herre Vest

Posted by admin 23.01.2018 0 Comment(s)

Billig 2016 Fahsion Mørk Grøn Moncler Amiens Herre Vest

Vasket dunjakke med vaskemaskine, Moncler Jakke Herre gemme problemer er let ting, men vaskes ud af Ny Moncler Vests Herre jakken er blevet skrumpet, ingen tekstur. Indenfor nedad dannede ikke blot en gruppe, bliver bumser, men også der vil blive savnet situationen, der ofte dækkes med trøjer. Så skifter til håndvask, vask som sædvanligt efter vask dunjakke, dunjakke fluffy og blød, men føler helt forsvundet, men også efterlod en hvid markering på et par jakker vask pulver forårsaget.
Nogen sagde, Moncler Jakke ikke gider, og sendt til renserier til renseri det. Ved ikke, at rensesirup vil påvirke den varme dunjakke, således at stoffet og ned aldringen og resterende kemisk sirup vil være sundhedsskadelig.
Faktisk er vaskning af jakke ikke umuligt.Moncler Herre Men forudsætningen er, at du har kontrolleret, at vaskemaskinen har funktionen til at vaske dunjakke. Derudover er et stort antal dunjakker, så de skal kigge ned på deres eget vaske mærkevaskning, for at se om der er passende maskinprompter. På markedet er de fleste af dunjakkerne markeret som håndvask. Fordi håndvask kan forstå intensiteten af ​​vask, for at minimere den negative virkning af rengøring på dunjakken, kan beskrives som den mest sikre og effektive metode til vask.
Hvis jakken kun er lidt beskidt,Moncler Vests Herre behøver du ikke at rense det hele. Bare et par dråber snavs i kravekraven eller rens kraven, efter et par minutter med et vådt håndklæde kan dekontamineres. Hvis det ikke er rent igen, gentag det flere gange. At undgå overeksponering af fyldstoffet erosion af basisk stof, valget af en lille mængde neutralt detergent eller rensemiddel, ikke gnide hårdt mod knude ned, ikke skrue tøj, tøj til tørre i et ventileret sted, ikke Eksponering eller bagning. Når det er ved at tørre, tryk forsigtigt med din hånd eller en lille træpind for at genoprette fjederen til en naturlig, fluffy tilstand.
For at undgå Moncler Vests Herre Udsalg fremkomsten af ​​sæbepletter på dunjakken, kan du sætte to spiseskefulde eddike i vand og vaske den resterende væske i dunjakken. Men det skal være varmt vand, dunjakke vaskeopløsning vil være fuldt opløst i vand. Den bedste håndvaskejakke, maskinvask og dehydrering kan let føre til ujævn tykkelse af fyldstofet, hvilket gør tøjene til at tage form, hvilket påvirker udseendet og varmen. Hvor ofte vasker dunjakke: Generelt, hvis den dunjakke beskidt hurtig direkte rengøring, og hvis du ikke gør ofte bære snavset tøj ikke vaskes en gang om vinteren, hyppig vask kan føre til tørre dunjakke, hvilket i høj grad reducerer dens varme.