Moncler Dame Salg Billig Dame Moncler Euphemia Long Coats

Posted by admin 27.12.2017 0 Comment(s)

Billig Sort Dame Moncler Euphemia Long Coats

Hvis jakken kun er delvist snavset,Moncle Jakke Udsalg så anbefales ikke hele rengøringen. Du kan bruge den lokale vaskemetode til behandling, især i de følgende tre trin. Det første skridt: Brug en tandbørste dyppet vaskemiddel tørre ned snavsafdeling. Trin 2: Tør vaskemiddelet gentagne gange af med et rent, vådt håndklæde. Det tredje trin: Tør vandmærket med et tørt håndklæde. Hvordan man korrekt vasker dunjakke er ikke meget simpelt?
Sådan vasker dunjakke højre? Moncler Jakke Dame Først dunjakke dyppet i koldt vand i et stykke tid, formentlig omkring en halv time, således at den fulde våde dunjakke inde og ude. Så vaskemiddel i varmt vand, så gennemblødt før sætte dunjakke blød i 15 minutter, hvor rollen, men husk ikke at lægge for meget vaskemiddel, eller resterende vaskemiddel dunjakke vil påvirke fluffy ned, Meget reducere varmen. Ned fra vaskemidler til fjernelse af vandet, flise i rene overflader med en blød børste dyppet i detergent forsigtigt skrubbe dunjakke fra indersiden til ydersiden. Hvordan man korrekt vaske dunjakke? Vand kontrol meste af nettet, derefter ned jakke i en ren vand skylles flere gange til fuldstændig fjernelse sæberester. Efter en god vask dunjakke, ikke kan vride ud i vandet skal derefter hænge til tørre fliser eller forbyde eksponering, ikke jern, så for ikke at brænde tøj.
I indersiden af ​​jakken er syet trykt med en lille vedligeholdelse Moncler Dame og vaskeanvisning etiket, vil omhyggelige mennesker oplever, at 90% af den dunjakke markeret til at blive vasket i hånden, bør ikke tør, fordi tør sirup anvendes, vil påvirke varmen, men også gøre klud aldring . Og vask og tørring maskiner, er kappen skrues omrørt, kan ujævn tykkelse let føre til fyldstoffet, således at vasketøjet ud af form, påvirker udseendet og varme.
30 graders vandtemperatur skylles. Moncler Coats Dame Første dunjakke suges i koldt vand i 20 minutter, så dunjakken helt fugtig indenfor og udenfor. Detergentet blev opløst i varmt vand på 30 grader, derefter ned jakke, hvori en fjerdedel af en time sættetid, så forsigtigt krat med en blød børste. Skyl med varmt vand, der kan hjælpe med at opløse opvaskemiddelet i vandet, så skyllet bliver mere rent.
Brug af vaskemiddelkoncentration kan ikke være for høj. Hvis du skal bruge vaskemiddel vaske dunjakke, som regel to bassin vand i 4-5 spiseskefulde opvaskemiddel er hensigtsmæssig, hvis koncentrationen er for høj, er det vanskeligt at skylle ren, ned resterende vaskemiddel vil påvirke fluffy ned, stærkt reduceret varm.
Det er bedst at Moncler Coats Dame Udsalg bruge neutralt rengøringsmiddel. Neutralt rengøringsmiddel klud og fjer skader minimal, brug af alkalisk rengøringsmiddel, skyl hvis snavset, resterende vaskemiddel jakke ville forårsage skade, og let at forlade hvide mærker på overfladen af ​​tøj, påvirker udseendet. Fjerne resterende alkalisk rengøringsmiddel, derefter skyllet to gange kan tilsættes til to teskefulde eddike i varmt vand, skylles igen blød i et stykke kappen, kan eddike neutralisere alkalisk rengøringsmiddel.
Kan ikke vride. Efter en god vask dunjakke, Ny Moncler Coats Dame ikke kan vride ud i vandet skal derefter hænge til tørre fliser eller forbyde eksponering, ikke jern, så for ikke at brænde tøj. Efter tørring kan du forsigtigt trykke så fluffy dunjakke til at genoptage.