Købe Moncler Jakke Dame 2014/15 Moncle Jakke Udsalg

Posted by admin 30.11.2017 0 Comment(s)

Bedst Bright Sort Dame Moncler Long Down Jakke 2014

Voksne bære en dunjakke som et lille barn, Moncle Jakke Udsalg der bærer en dunjakke hele kroppen beskidt. Rengør Down centrale dele hovedsageligt krave, manchetter og stolpelukning disse dele, hvor hurtig rengøring dunjakke, er dunjakke rengøring små serier til dette formål opdelt i to: For det første, den lokale oprydning, den anden er en omfattende oprydning.
Lokal rengøring er hurtigere end fuld rengøring.Moncler Jakke Dame Fordi den generelle jakke stof er bange for vand, så længe et par dråber snavset krave net eller opvaskemiddel i, kan dekontamineringen være tør efter et par minutter med et vådt håndklæde. Hvis det ikke er rent igen, gentag det flere gange.
Ned snavset hvordan man rent? For grundig rengøring ned jakke, for at undgå overeksponering for alkalisk fyldmateriale erosion, valget af en lille mængde neutralt detergent (vaskepulver betragtes ikke), at forene med varmt vand 35 grader celsius, tøjet fuldstændig nedsænket i vaskeopløsning i 15 minutter, de tøj på en vaskebræt eller anden plade placeret på vaskekarret, med en blød børste børstning snavs sekventielt. Ned bemærkes, at rensningstrinnet ikke kan gnide hårdt mod slips ned, så ekstruderet vaskevæske, men ikke vride tøj. Skyllet ned jakke på strengen posen Hæld vandet fra og undgå overdreven fugt inde, for meget vægt, deformation tørring, drypper ikke, når at sætte tøjet ud på ventileret sted at tørre, ikke eksponering eller bagning. Vil være når de er tørre, kan være hånd eller en lille pind blidt pat, så fluffy ned for at genoprette den naturlige tilstand. Ned grundig rengøring skridt er at vaske ned jakke dygtighed lov, så træde tilbage rent og rent og ikke gør en dunjakke dunjakke rabat.
Faktisk en masse stress vaske dunjakke, ligesom mig,Moncler Dame hvis kun en delvis lidt beskidt er at vaske hænder, Købe Moncler Jakke Dame 2014/15 først anvendes i stedet for den pletter Tide vaskemidler, er, at der er en Tide og Safeguard logo, og et par minutter Efter tørring med et vådt håndklæde fjernes pletter. Effekten er stadig meget god. Hvis den samlede jakke er snavset, skal du rengøre den helt. Første Tide vaskemiddel i varmt vand, derefter anbragt i kappen skal renses, jakken blød i 15 minutter, således at den indre og ydre kappe tilstrækkeligt våd, derefter forsigtigt jakke, overfladen af ​​de klæbede pletter fade. Du kan skylle og dehydrere senere. Når dehydreret behov for jakke pakket ind med et net, for at undgå ned dunjakke ikke vil blive distraheret af centrifugering.
Moncler Jakke Dame 2014/15, skal være håndvask, må ikke vaskes. I indersiden af ​​jakken er syet trykt med en lille vedligeholdelse og vaskeanvisning etiket, vil omhyggelige mennesker oplever, at 90% af den dunjakke markeret til at blive vasket i hånden, bør ikke tør, fordi tør sirup anvendes, vil påvirke varmen, men også gøre klud aldring . Og vask og tørring maskiner, er kappen skrues omrørt, kan ujævn tykkelse let føre til fyldstoffet, således at vasketøjet ud af form, påvirker udseendet og varme. 2, First Down i det kolde vand i blød i 20 minutter, så den fulde våde dunjakke inde og ude. Detergentet blev opløst i varmt vand på 30 grader, derefter ned jakke, hvori en fjerdedel af en time sættetid, så forsigtigt krat med en blød børste. Skylles med varmt vand, kan detergent være befordrende for opløses fuldstændigt i vand, skylles ned jakke kan være mere ren. 3, hvis vi bruger vaskepulver jakke, sædvanligvis to bassin vand i 4-5 spiseskefulde detergent er hensigtsmæssigt, hvis koncentrationen er for høj, er det vanskeligt at skylle rene, Moncler Jakke Dame 2014/15 Udsalg ned resterende detergent vil påvirke fluffy ned, Meget reducere varmen. 4, neutralt rengøringsmiddel klud og fjer skader minimal, brug af alkalisk rengøringsmiddel, skyl hvis snavset, resterende vaskemiddel jakke ville forårsage skade, og let at forlade hvide mærker på overfladen af ​​tøj, påvirker udseendet. Fjerne resterende alkalisk rengøringsmiddel, derefter skyllet to gange kan tilsættes til to teskefulde eddike i varmt vand, skylles igen blød i et stykke kappen, kan eddike neutralisere alkalisk rengøringsmiddel. 5, efter en god vask dunjakke, kan ikke vride ud vandet skulle så hænge til tørre fliser eller forbyde eksponering, ikke jern, så for ikke at brænde tøj. Efter tørring blidt pat alt er ikke anderledes end det liv! Ned! Så du skal ikke lægge for hyppig vask dunjakke, især dem, der elsker rene mennesker. Fordi vaske dunjakke mere, alvorlig grad vil påvirke deres varme hit, at Ned genoprette fluffy og blød.