Købe 2017 Moncler Jakke-Moncle Jakke Udsalg

Posted by admin 16.11.2017 0 Comment(s)

Ny 2017 Moncler Nerium Dame Jakke Lyserød
Fyldighed foranstaltning er en vigtig indikator for graden af ​​varme ned internationalt,Moncle Jakke Udsalg med henvisning til værdien af ​​hver ounce af dun optager volumen i cubic inches under visse betingelser. For eksempel besættes en ounce af plads ned til 600 kubiske inches kaldes fjerfløjen på 600. Generelt har klumpede, modne fugle en høj loft med fjer, mens mindre fugle har lavere loft.
Men hvad er brugen af ​​fluffy? Kind of argument er,Moncler Jakke opkræve ned på mængden på vegne af "mængde" af fløjl, kashmir og fløjl bestemme mængden af ​​"kvalitet", bulkiness er også en vigtig foranstaltning. I tilfælde af at fylde mængden af ​​kashmir, jo højere antal Peng, desto bedre er varmen. På grund af den højere bulkiness, jo mere nedluft er indeholdt i isoleringen, desto bedre er isoleringen.
Ned den generelle pris, bulkiness mellem ca. 450-500, højere priser dunjakke, kan arbitragemuligheder nå 600-900.
Fra den internationale god dunjakke (hvoraf mange er designet til udendørs sport) model synspunkt, 2017 Moncler Jakke at antallet af høj baldakin Ned ladning ned på mængden er generelt ikke høj, såsom generelle specifikationer liner mellemlag, hvis praktiske udendørs sport Komprimeret til at bære. Den udendørs øvelse som en varm udenfor slid, normalt høj volumen fløjl, lavere telt nummer, mellem 650-750.
2017 Moncler Jakke Udsalg hvis vi normalt er vant til hverdagsbrug, så antallet af telte i 450-500 nok, en større ladning ned på mængden af ​​termisk effekt kræver højere.
Hvis jakken kun er lidt beskidt, behøver du ikke at rense det hele. Købe 2017 Moncler Jakke Så længe et par dråber snavset krave net eller opvaskemiddel i, kan dekontamineringen være tør efter et par minutter med et vådt håndklæde. Hvis det ikke er rent igen, gentag det flere gange. 2. For at undgå overeksponering af fyldstoffet erosion af basisk stof, valget af en lille mængde neutralt detergent eller rensemiddel, ikke gnide hårdt mod knude ned, ikke skrue tøj, tøj til tørre i en ventileret Kan ikke udsætte eller bage. Vil være når de er tørre, kan være hånd eller en lille pind blidt pat, så fluffy ned for at genoprette den naturlige tilstand. 3. For at undgå sæbe pletter vises på kappen stof, kan placeres i to lille ske af eddike i vand, der er tilbage i vaskevæsken og jakke. Men det skal være varmt vand, dunjakke vaskeopløsning vil være fuldt opløst i vand. 4. Fortrinsvis Down side kan maskinvask og dehydrering let føre til ujævn tykkelse fyldstof, således at vasketøjet ud af form, påvirker udseendet og varme.