Billig Moncler Dame Salg Ny Moncler Dame Vest

Posted by admin 17.01.2018 0 Comment(s)

Ny Grå Moncler Dame Vest
En langtidsopbevaring komprimering vil reducere bulkiness af dunjakke,Moncler Jakke denne gang du kan bære på kroppen eller suspension, blidt pat, så fluffy ned for at genoprette Gå ikke hen til ilden iført en dunjakke, især i naturen bål på kanten, bemærk venligst, at Mars Hvis der sker en ulykke boret ned, skal du ikke trække hårdt ned, fordi god dunjakke er lavet af høj kvalitet fjer, fløjl blomster store, trukket hårdt kan beskadige stoffet af anti-fløjl i sømmene.
Den korrekte fremgangsmåde er i Moncler Udsalg den modsatte retning på tværs af stoffet til at gribe ned, ned ad ryggen på bagsiden af ​​stoffet i sig selv ville være en del af publikum ned allergier, hvis allergi opstår, stop iført en dunjakke, dunjakke og rettidig medicinsk behandling ved hjælp af nogle vandtætte eller vandafvisende Funktionelle stoffer, men i betragtning af egenskaberne af dunjakke hovedsagelig til fast vand (sne, is), dunjakke ved sømmen er ikke lim og kan ikke være helt vandtæt.
Brug derfor ikke jakker direkte under højintensitets regnvandsmiljøet. Der er huller på dunjakken, for at finde den samme farve dunjakke eller neglelak neglelak belagt med et lag af lys, hullet bliver forseglet, ned vil ikke blive boret.
Ned hensigtsmæssigt i ventileret, Moncler Dame tørt miljø til at tørre, undgå stærkt direkte sollys, kan ultraviolette stråler skade huden kan bruge større tørretumbler kapacitet, for at opretholde tørringen lav temperatur og har fortsat med at ryste ned jakke dunjakke tør nok efter drejning plads Og forsigtigt tap kontoret for konvergens, så ned helt strække, genopret status quo før lastning af garderobeskabet.
Prøv at vælge en daglig opbevaring tørt, køligt miljø, og bestemme bestemt mærke dunjakke renses (såsom dragen fugle) jakke vil blive præsenteret komprimering poser med tøj, men det anbefales kun som en midlertidig formål, ikke er placeret i kompression taske opbevaring, langsigtet Kompression vil gøre fjær eller varme mister sin elasticitet og reducerer dermed den termiske ydeevne.
Down jacket opbevaring og være opmærksom
Ned tøj i Moncler Vests Dame samlingen skal vaskes rent, tørt, for at eliminere betingelserne for vækst af borere.
Derefter tørres tøjet ned for at ryste det, flades og derefter hænges i en kølig bøjle, tør, lad ikke solen lede direkte eksponering.
Ned tøj Moncler Vests Dame Salg tørring i samlingen, sørg for at skyde løs, lad ikke fjerkort knude, ellers at bære det andet år, komprimering af ned er svært at skyde løs.
Ned tøj skal placeres i en tør og ren tøj kasse eller garderobe.
Ned tøj gemt, skal hænge i skabet eller fladt på tøjet for at holde tøjet rent og ryddeligt.
Da nitten Billig Moncler Vests Dame indeholder mere protein og fedtstoffer, bliver de alle spist af skadedyr. Derfor skal opbevaringen placeres omkring de anti-insektmidler såsom sundhedskugle. Apoteket skal placeres i en lille taske for at undgå direkte kontakt med stoffet.
Hvis du har vakuumkompressionsposer, kan vakuumkompressionsposer bruges til at indsamle dunjakke, så du kan spare plads, men også fugtsikret møl.